Wat doen als mijn fiets is gestolen?

Header
27 september 2024 18-fietsendief-stoppen.jpg

Beste lezer,

Een fiets is meer dan alleen een vervoersmiddel; het is een investering in jouw vrijheid en gezondheid. Helaas kan het gebeuren dat je fiets wordt gestolen. Bij European Insurance begrijpen we hoe frustrerend en verdrietig dit kan zijn. Daarom willen we je informeren over de stappen die je kunt nemen en hoe wij je kunnen helpen met onze verzekeringsoplossingen.

Wat te doen bij diefstal van je fiets

  1. Meld de diefstal: Het eerste wat je moet doen is de diefstal melden bij de politie. Zorg ervoor dat je een proces-verbaal ontvangt, dit kan nodig zijn voor je verzekering.

  2. Neem foto’s: Maak foto’s van de plek waar de fiets is gestolen en van eventuele bewijsstukken, zoals je slot of andere relevante informatie.

  3. Informeer je verzekeraar: Neem zo snel mogelijk contact op met je verzekeringsmaatschappij. Bij European Insurance helpen wij je graag met het indienen van je schadeclaim.

Onze fietsverzekeringen

Bij European Insurance bieden we diverse verzekeringsopties voor fietsen, zodat je goed beschermd bent tegen diefstal en schade. Onze fietsverzekeringen omvatten:

  • Diefstalverzekering: Dekking voor verlies door diefstal, zowel binnen als buiten.
  • Schadeverzekering: Verzekering tegen schade door ongelukken of vandalisme.
  • Uitgebreide dekking: Combineer verschillende verzekeringen voor optimale bescherming.

Waarom kiezen voor european insurance?

Met onze ervaring en klantgerichte aanpak zorgen we ervoor dat je snel en eenvoudig geholpen wordt bij schadeclaims. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je door het proces te begeleiden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze fietsverzekeringen en ontdek hoe wij je kunnen helpen om met een gerust hart op pad te gaan.