Skip to content

Expat Verzekering Collectief

Werknemers werken in het buitenland

Werkgevers die regelmatig meerdere werknemers naar het buitenland sturen om te werken doen er goed aan om een collectieve expat verzekeringen te regelen voor bijvoorbeeld ziektekostenverzekering. Hoeveel mensen moeten er worden verzekerd? In elk geval moet er sprake zijn van meerdere werknemers die voor lange tijd in het buitenland gaan werken. Alle medewerkers, ook eventuele familieleden, kunnen binnen een collectief worden verzekerd. Al vanaf 3 werknemers gelden voordelen zoals non-selecte acceptatie! Dit betekent dat er geen medische gegevens worden gevraagd van de mensen die verzekerd willen worden en dat iedere werknemer zonder selectie, wordt geaccepteerd.

 

Welke verzekeringen zitten er in het expat pakket collectief

Advies

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor jullie bedrijf zodat we maatwerk kunnen leveren om een goed pakket te kunnen samenstellen. 

Stappen

  1. Meld je aan | info@europeaninsurance.nl | +31 (85) 888 08 18
  2. Onze adviseur neemt contact om te inventariseren
  3. We maken een passend aanbod
  4. We regelen het volledige pakket
  5. Onze klantenservice staat klaar voor vragen in het Nederlands of Engels
7db08832-2909-4772-92e1-541955bec32e-1-684x1024

Meer weten? Wij bellen je terug!

Wij helpen u kosteloos met het opzetten van uw verzekeringen voor de nieuwe woning. Wij kunnen u helpen met advies voor hypotheken en leningen

ballpen-blur-close-up-461077

Start met vergelijken!

European Insurance biedt gespecialiseerde opstalverzekeringen voor huurders aan van toonaangevende Nederlandse verzekeraars. Doe het online of bel ons!