Expat en Reisverzekeringen verruimde dekking in code oranje en rood

Reiswereld

Dit jaar is vanwege het coronavirus zeer uitzonderlijk. Helaas is het einde van de pandemie nog niet in zicht. Die heeft de reiswereld bijna tot stilstand gebracht en ook veel expatuitzendingen beïnvloed. Gelukkig kunnen de meesten wel doorgaan met hun werk.

Vanwege de pandemie en de vele negatieve reisadviezen hebben wij reisverzekeringen met verruimde dekking bij de code oranje voor particuliere reizen en bij de code rood en oranje voor zakelijke reizen.

Zakenreis naar het buitenland

Wij beiden met onmiddellijke ingang reisverzekeringen met dekking in regio’s met een negatief reisadvies. Er is volledige dekking in regio’s die de code oranje hebben. Ook in regio’s met de code rood is er dekking tijdens zakenreizen. In die gebieden is de dekking echter wel beperkt voor schade die geen verband houdt met de oorzaak van de code rood. Is die code bijvoorbeeld afgegeven in verband met een epidemie? Dan is er geen dekking voor ziektekosten als de verzekerde besmet wordt. Gebeurt er iets met de bagage of breekt de verzekerde een been? Dan is er wel dekking. Het is natuurlijk wel altijd belangrijk dat uw relatie passende maatregelen neemt in gebieden met een verhoogd risico.

Relevant

Related Posts