Waarom heb je een inboedelverzekering nodig ?

Als je de sleutel krijgt van een nieuwe koopwoning of huurwoning is het erg handig om een inboedelverzekering af te sluiten bij een verzekeraar.

De risico’s die je loopt als je geen inboedelverzekering kunnen groot zijn. Zodra er iets gebeurd waardoor er schade ontstaat word dit vergoed door de inboedelverzekering. Sommige schades kunnen wel meer can € 10.000 euro zijn. Ook al heb je geen dure spullen in huis is het altijd handig om er een af te sluiten. Alles vervangen is duurder dan een bepaald bedrag per maand te betalen voor de inboedelverzekering.

Een inboedelverzekering is dus altijd handig en goed om te hebben!

Een inboedelverzekering dekt de ongelukken die gebeuren in je woning. Zoals een diefstal, lekkage, een brand en een storm. Daarbij kunt u ook nog extra aanvullende dekkingen afsluiten zodat je inboedel nog beter verzekerd is. Dat kan zijn buitenhuis. Zo ben je ook buiten je huis verzekerd als er wat gebeurd.

Wij bieden je verschillende verzekeringsmaatschappijen aan die allemaal rond dezelfde prijs zullen zitten. De prijs zal rond de 10 euro per maand zijn. Dit zijn niet al te hogen kosten.

Maak eenvoudig een vergelijking


Relevant

Related Posts