Skip to content

Disclaimer

Disclaimer

 

European Insurance

Is een onafhankelijke verzekering platform u kunt hier op eenvoudige wijze diverse verzekeringen vergelijken en online afsluiten. De website is geheel objectief en onafhankelijk.

 

Aansprakelijkheid:

De getoonde informatie op deze website wordt door European Insurance met zorg samengesteld.

De informatie op deze website over de producten en diensten van European Insurance is daarom puur informatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.  Voor verzekeringen geldt dat de polis en polisvoorwaarden altijd bepalend zijn voor de relatie tussen u en de verzekeraar.

Wijzigingen:

Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Indien u gebruik maakt van deze website bent u zelfverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt op basis van de informatie die European Insurance verstrekt.

Intellectuele eigendomsrechten:

De intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot deze site berusten bij European Insurance of haar licentiegevers. Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de inhoud van de site te wijzigen, te verkopen, in licentie te geven, geheel of gedeeltelijk te verveelvoudigen en/of openbaar te maken, zonder onze de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

 

 

7db08832-2909-4772-92e1-541955bec32e-1-684x1024

Meer weten? Wij bellen je terug!

Wij helpen u kosteloos met het opzetten van uw verzekeringen voor de nieuwe woning. Wij kunnen u helpen met advies voor hypotheken en leningen

ballpen-blur-close-up-461077

Start met vergelijken!

European Insurance biedt gespecialiseerde opstalverzekeringen voor huurders aan van toonaangevende Nederlandse verzekeraars. Doe het online of bel ons!