Expat Verzekering Buitenland

Werken in het buitenland

Door te werken in het buitenland onderscheid jij je van anderen, je hebt meer ervaring, bent zelfstandig en onafhankelijk. Jij hebt de kans om internationale contacten te leggen met mensen met verschillende culturele achtergronden van over de hele wereld! Een geweldig avontuur maar werken in het buitenland zorgt ook voor risico’s zoals ziekte, arbeidsongeschiktheid, schade en juridische conflicten. Het is van belang je goed te verzekeren met een speciale internationale verzekering met de juiste dekkingen voor jouw situatie

Zorgverzekering en werken in het buitenland

Voor medische spoedeisende hulp in het buitenland ben je verzekerd met je Nederlandse basiszorgverzekering. Je krijgt deze behandelingen vergoed tegen het Nederlandse tarief. Is de zorg duurder in het land waar jij verblijft, dan betaal je de resterende kosten zelf. In landen zoals Verenigde Staten zijn de zorgkosten veel hoger dan in Nederland.  Ook geldt het eigen risico op zorgkosten in het buitenland en krijg je hiervoor geen vergoeding vanuit de zorgverzekering. Als aanvulling op de basiszorgverzekering kun je daarom een reisverzekering nemen, deze vergoedt kosten buiten het Nederlandse tarief en vaak ook het eigen risico. Als je gaat werken wordt in de meeste gevallen de zorgverzekering  in Nederland beëindigd . Het is belangrijk om te kijken of u verzekerd blijft met de Nederlandse Zorgverzekeraar het hangt er vanaf naar welk land en voor welke periode. Als uw zorgverzekering vervalt kunt u via onze een voordelige internationale zorgverzekering afsluiten.

Welke verzekering nog meer regelen ?

De meeste verzekeraars bieden speciale expat verzekerings pakketten zodat je veilig op reis kan. Deze verzekeringen zijn speciaal gemaakt voor werken in het buitenland. 

  • Reisbagage en annuleringsverzekering
  • SOS Hulpverlening
  • Tandartsverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Aansprakelijkheisdsverzekering
  • Ongevallenverzekering
7db08832-2909-4772-92e1-541955bec32e

Need to know more? Let us call you back

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ballpen-blur-close-up-461077

Start comparing!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.