Skip to content

Verzekeringen Buitenland

Een avontuur in het buitenland

Ga je binnenkort naar het buitenland. Voor werk, studie, stage, vrijwilligerswerk of ga je heerlijk backpacken. Het is natuurlijk een geweldig avontuur, maar er liggen ook veel risico’s op de loer. European Insurance de specialist in verzekeringen voor het buitenland.

De eerste stap die je dient te ondernemen is te controleren of je avontuur in het buitenland invloed heeft op je zorgverzekering in sommige gevallen komt deze in het geheel te vervallen. Kijk op de website van SVB

 

European Insurance kijkt graag met u naar de risico’s en zal een pakket samenstellen zodat je veilig op reis kan. Wil je meteen alles zelf online regelen 

Onze verzekeringen

Een huis kopen of huren is een lastig proces waar je veel dient te regelen. Wij helpen kosteloos in de keuze van je verzekerings voor de nieuwe woning.

Als je een woning koopt willen de meeste geldverstrekkers dat je verplicht een opstalverzekering afsluit om het bezit te beschermen tegen brand, water en stormschade. Ga je de woning verduurzamen zal je herbouwwaarde stijgen en dien je ook apart de zonnepanelen mee te verzekeren. Ga je een woning huren dan is het vaak verplicht een aansprakelijkheidsverzekering en een inboedelverzekering af te sluiten met dekking voor glas. Buiten de verplichte verzekeringen is het erg belangrijk jouw bezittingen te beschermen. Zoals alle meubelen en elektronische apparatuur met een inboedelverzekering. Ziektekosten in het buitenland met een reisverzekering. Een nieuwe auto gekocht met een allrisk autoverzekering.

De voordelen van onze verzekeringen voor het buitenland

Een reis naar een ander land brengt best wat risico’s met zich mee. In veel landen liggen de zorgkosten in vergelijking met Nederland veel hoger. Een Nederlandse zorgverzekeraar dekt alleen de Nederlandse kostprijs. Iedereen weet dat in de Verenigde Staten de zorgkosten veel hoger liggen. Sommige langen hebben een claim cultuur zoals bijvoorbeeld Duitsland een goede aansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstand verzekering biedt dan een veilig gevoel als je in een ander land zit. 

Start met vergelijken!

Veilig op reis voor werk, studie, stage of vrijwillegerswerk

Hulp nodig? Laat ons je terugbellen!

8,9

score

Start met vergelijken!

Maak eenvoudig een berekening van de premie voor jouw trip naar het buitenland