Skip to content

Onze diensten

European Insurance helpt mensen tijdens een verhuisbeweging zowel nationaal en internetionaal met verzekeringen en hypotheken. 

De meeste huurovereenkomsten hebben verplichte verzekeringen. Koop je een huis dan verplicht de geldverstrekker meestal een opstalverzekering. Ga je voor lange tijd naar het buitenland voor werk, studie, vrijwilligerswerk, stage of backpacken dan zitten hier best wat risico’s aan. In de Verenigde Staten liggen de zorgkosten veel hoger of Duitsland heeft een echte claim cultuur.

Onze diensten

Ga je verhuizen dan dien je de verzekeringen goed te regelen. In de huurovereenkomst staan vaak de verplichte verzekeringen. Heb je een woning gekocht dan is een opstalverzekering vaak verplicht vanuit de geldverstrekker.  Ga je langdurig op reis voor werk, studie stage, vrijwilligerswerk of backpacken dan is het handig je goed te laten informeren over de risico’s in het land.

 

 

Heb je hulp nodig!

Onze partners

We werken met verschillende partners zodat we altijd het beste advies kunnen geven. De Goudse Verzekeringen is aandeelhouder.

9,4

score

Wat andere zeggen

"Quick and easy set up insurances for my new property."
- N. Papagiannakis, tui.nl

"According the rental agreement I need the insurances"
- KJ Nolan, European school of The Hague

"Very helpfull household content everything in English"
- GR Riboldi, Foot Locker

EY-logo-li

"European Insurance was very quick. Big yes"
- Dani Pollicino, Ernst & Young LLP Netherlands

"Take several minutes to set up the insurances"
- Karan Jain, Uber

"The service I received was excellent, managed to have everything set up within ten minute. Liability insurance and household content"
- B Esmailloo, Mendix

Over European Insurance

European Insurance is een financieel dienstverlener gespecialiseerd in mensen die verhuizen zowel nationaal en internationaal

We helpen jaarlijks duizenden klanten tijdens een verhuisbeweging met de verzekeringen en hypotheken. We werken veel samen met partners die gebruik maken van ons platform om alles te regelen voor hun klanten. 

Onze Blog Lezen